söndag 27 mars 2011

Sevediamo Alleghe!

Sista kvällen i Alleghe! Idag har vi packat, packat och packat, städningen är fortfarande kvar, man missbedömmer lätt tiden när man har en bebis. Det man förr klarade av på knappa tre timmar blir lätt till två dagar när man hela tiden måste byta blöjor, mata och leka. Men vi ska nog bli färdiga i tid. I morgon kl 09.15 går bilen ned till Venedig och Marco Polo flygplatsen.

Vi har sagt hej då till alla våra vänner, lite tråkigt men det känns så bra att åka hem nu. Vi lämnar när vi är på topp och vi kommer garanterat att komma tillbaka och hälsa på snart igen. Sista hej då tar vi i morgon hos Bondra, en sista cappucino och sista kram och sen bye bye Alleghe.

Så jag antar att detta är mitt sista inlägg på bloggen. Det kommer att bli ett fint minne för oss, vår lilla bloggdagbok. Vi kan se tillbaka på alla fina stunder och kommer att minnas Alleghe som vårt lilla paradis, för det är precis så vi har upplevt allt här. Tack till er alla som har läst bloggen och följt oss. Nu får ni istället följa oss i verkliga livet, det ser vi alla tre mycket fram emot. Så tack och hej, ses i Sverige i morgon!

1 kommentar:

Tove sa...

Å nej, min morgonlektyr är över! Kommer sakna bloggen, ett som är säkert. Men lyx att få träffa er istället.. :)