onsdag 16 mars 2011

Online again

We're alive! Men det ar bara tillfalligt som jag kan blogga, fran amerikansk dator som ni kan se pa franvaron av a, a och o bokstaverna. Carin, Jim och Mia har en riktigt dromvaning i Dresden, nyttbyggt penthouse, men tyvarr sa har de inte lyckats fa igang sitt internet an, lite domani domani i Tyskland ocksa verkar det som. Sa nu har vi ett tillfalligt online kontantkort, da galler det att passa pa. Vi kom i mandags kvall, efter en bra-dalig bilfard. Bra da Lovisa sov nastan hela vagen, fran Alleghe till Dresden, ca 10 timmar. Daligt pga att hon sov for att hon var sjuk, riktigt sjuk. Men nu ar hon pa battringsvagen. Nog om sjukdomar.

Saaaaa kul att fa traffa familjen Chambers igen, det var lange sen sist. Mia har blivit sa stor, 15 manader, och det ar stor skillnad mellan henne och Lova, trots att det bara skiljer 5 manader. Hon gar, springer, kommunicerar, inte pratar men kommunicerar pa sitt satt och egentligen hela hennes satt ar mer moget an Lovas. Men Lovisa iakttar sin kusin valdigt noggrannt och vi hoppas att hon kan ta efter Mia snart, kanske gar hon lagom till sin 1-arsdag. Vi har mest varit hemma och lekt de tva forsta dagarna, tjejerna har borjat lara kanna varandra lite narmre nu och i morgon tror jag att de kommer att kunna leka pa riktigt med varandra. I eftermiddags var vi dock nere pa stan och handlade lite, Lovisa fick ett par riktiga sneakers, Adidas, lite stora men perfekta till sommaren.

Det var en kort update det, och inga bilder, det kommer snart, lovar. Nu blir det nattning aven for oss vuxna, vi har haft valdigt manga somnlosa och jobbiga natter bakom oss med en hostig och krasslig Lova. Men i natt hoppas vi att vi far sova ordentligt, det behover vi alla.

Inga kommentarer: